Cassy (GERESERVEERD)

Product Description

Hey! Hey!

Ik ben Cassy en ik ben op zoek naar een lekker mandje en nog lekkerder eten. Oh, ik hou zo van eten! Dat is ook hoe ik mama Marina heb ontmoet. Ik zat op de markt in het dorp, waar mijn neus mij altijd maar dichter trok naar een mand met lekker brood. Dat was niet slim, ik weet het, want er reden daar veel auto’s en dat brood was natuurlijk voor de mensen. Maar ik had zo’n honger en dat brood rook zo lekker. Ik kon mijn neus toch niet alleen ernaartoe laten gaan! Maar toen werd de man van het brood zo kwaad op mij en ik werd zo bang dat ik de straat op liep, recht op de auto’s af. Gelukkig kon mama Marina mij nog vastgrijpen en veilig in haar armen houden.

Ik ben een heel vrolijk meisje, dat graag speelt met mijn vele vriendjes hier. En ik hou ook veel van mensenvrienden. En ik ook heel erg van eten! Als het etenstijd is word ik gewoon gek van blijdschap. Heb jij een mandje en lekker eten voor mij? Dan wil ik graag je beste vriend worden.

Waar ik een beetje bang van ben is veel lawaai en drukte. Maar mama Marina zegt dat ik zeker een flinke meid ga worden en dat ik dan niet meer bang zal zijn. En ik geloof haar, want als ik een lekker koekje krijg, dan voel ik me altijd blij. Jaaaa, ik hou zo van eten!

Pootje,

Cassy

Extra informatie

Geslacht

Gereserveerd

Bijdrage adoptie

Gesteriliseerd

Grootte

Leeftijd

Ras

Bevindt zich in

Turkije