Wij kunnen bij SOS-Zwerfhonden alle hulp gebruiken, dus wil je je inzetten als vrijwilliger, dan ben je meer dan welkom. Vrijwilligers zijn namelijk ontzettend belangrijk voor ons en behoren tot onze SOS familie.

Wij krijgen jaarlijks behoorlijk wat aanbiedingen om in persoon een handje toe te steken in de opvang in Turkije. Vroeger was dit niet mogelijk omdat er weinig tot geen accommodatie was voor (werk)gasten. Sinds kort is het wel in beperkte mate mogelijk om een handje toe te steken “in the field”.  Het werk en de confrontatie met dierenleed wordt wel vaak onderschat! Het werk in de opvang zelf is leuk en geeft voldoening, maar niet iedereen kan het dierenleed op straat aan. Een traantje laten doen we allemaal, maar we doen toch graag beroep op mensen met enige ervaring op alle vlakken. Naast een handje toe steken is het ook de bedoeling dat een (werk)gast ook vluchtbegeleider is voor een hondje op de weg richting thuis.

Uiteraard hebben wij uw hulp ook hard nodig in België of Nederland. Op welke manier ? Er zijn tal van mogelijkheden!

  • Geef ons maandelijkse of eenmalige financiële steun.
  • Word huisbezoeker, word vluchtbegeleider of verzamel lege inktpatronen.
  • Zorg voor de ophaling van lege inktpatronen in jouw regio.
  • Plaats een spaarpot en/of inzamelbox voor lege inktpatronen in winkels, bibliotheek, sportclub of bij je kapper.
  • Koop bij onze partnershops en gebruik daarvoor de link op onze homepage!
  • Help met het doorverkopen van SOS-spulletjes.
  • Steek een handje toe op beurzen, jaarmarkten, avondmarkten, …
  • Organiseer mits akkoord van de organisatie je eigen verkoopsacties … Dit moedigen wij alleen maar aan. Vanzelfsprekend dient dit vooraf gemeld te worden aan de organisatie en bespreken we de mogelijkheden.  Zo kunnen wij je ondersteunen door het logo, beeldmateriaal en folders door te sturen.

Heb je interesse om een steentje bij te dragen, dan kun je ons een mailtje sturen naar info@soszwerfhonden.com met je aanbod voor hulp. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Alvast bedankt!